Marcus i Martinus: Koncerti u Norveškoj, pa evropska turneja!

Četiri godine prošlo je otkako su Marcus i Martinus imali svoju poslednju evropsku turneju, a sad sigurno znamo da oni što pre žele da se vrate na scenu. Kako momci ističu, proces povratka počinje već ovog leta!

Marcus i Martinus imaće seriju koncerata širom Norveške u toku leta, ali i jedan izlet u Grčku. “Mi smo napunili baterije tokom pandemije, one su zapravo prepune! Spremni smo”, kaže Marcus za Dagbladet. Konkretno, to znači da ćemo na jesen dobiti njihov novi album, a momci se nadaju da će tad moći i da najave svoju evropsku turneju.

Zapravo, momci kažu da su prvi iskusili koronu, jer su bili u Šangaju 2019. godine, kad su se pojavili prvi zaraženi u ovom gradu. Zbog toga, oni su morali da pođu kući što pre. “Lepo je što smo malo više vremena provodili kod kuće, ali to nas je nateralo i da više cenimo svoj posao. Mi smo zabavljači i želimo da budemo na sceni”, priznaje Marcus. “Jedva čekamo nove koncerte. Mi živimo od koncerata, a to ne možemo da radimo već dve godine. Takođe, znamo i da ekonomska situacija nije tako dobra”, dodaje Martinus.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prvo su primetili i MM: U petak je novi skup MMera u Beogradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.