Marcus i Martinus o novim nastupima i mini albumu: Punili smo baterije, zaista smo spremni!

Marcus i Martinus ponovo ulaze u centar pažnje sa novim fazonom i promo slikama na kojima Martinus ima roze kratku kosu, dok je Marcus zadržao svoju staru. Sam raskid od njihove dečije muzike obeležili su tako što su obrisali sve stare fotografije na Instagramu. Braća su pažljivo planirala ono što nazivaju novom erom. Naime, oni će za vikend odsvirati svoj prvi koncert uživo u Harstadu, a zatim će ovog leta posetiti razne bine u Norveškoj.

“Punili smo baterije tokom pandemije. Zaista smo spremni”, rekao je Marcus. Na jesen će objaviti novi EP i nadaju se da će moći da krenu na veću turneju. I, iako žele da pobegnu od dečjeg pečata, obećavaju da će i dalje svirati i „Elektrisk” i druge nekadašnje hitove.

Kada završe srednju školu kasnije ove godine, plan je da produže karijeru dok oboje ne postanu sedi – blizanci nemaju pojma šta će se dogoditi ako jedan od njih jednog dana odustane. “Nikada nismo razmišljali o tome. To se nikada neće dogoditi”, obećao je Martinus.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.