Tini već počinje da živi sa svojim problematičnim dečkom!

Tini Stoessel zaljubila se do ušiju u fudbalera Atletiko Madrida, Rodriga De Paula. da je to tako, potvrđuje pisanje TN-a koji navode kako je ona već pronašla kuću u Buenos Ajresu u kojoj će oni živeti!

Naravno, kako Rodrigo igra u Madridu, ovo će im biti ljubavno gnezdo u momentima kad on nema obaveza prema klubu. Kako se kaže, Tini je sportisti postavila dva uslova, rekavši da njihova kuća mora da bude blizu kuće njene porodice, kao i da ona ima pogled na reku Rio de la Plata. Kako se navodi, oni već biraju nameštaj i žele da sve završe pre nego što počne nova fudbalska sezona.

Na ovu vezu mnogi gledaju sa podozrenjem, s obzirom da je Rodrigo varao svoje devojke pa i suprugu, i to baš sa Tini. Pritom, on već ima i dvoje dece. Interesantno, mediji su nedavno upitali njenog bivšeg izabranika Sebastiana Yatru da sve ovo prokomentariše, a on je bio vrlo korektan pa je rekao, “Pustite je da bude srećna”. Ipak, i oni koji je ne osuđuju, deluju zabrinuto.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini najavila besplatan koncert, odgovara na odvratne glasine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.