Marcus i Martinus zvanično potvrdili: Jedva čekamo da vas upoznamo!Marcus i Martinus imaju samo 15 godina i mnogo uspeha iza sebe, a sledeći korak je da na „Moments“ turneji upoznaju i nas, fanove iz regiona koji još nisu imali priliku da vide!

Momci za sada ne vide loše delove slave, kojih sigurno ima, jer su trenutno fokusirani na ono što vole i turneja je sada za njih nešto jako uzbudljivo! „Još uvek ne vidimo loše strane, jako nam je lepo dok putujemo, upoznajemo ljude i srećemo se sa fanovima iz raznih mesta. Srećni smo što ovo radimo, a trenutno najviše sanjamo o svetskoj turneji“ ističu momci, dok Martinus kaže da je najgori period njihovog dana verovatno čekanje na aerodromu.

Najveća motivacija za Marcusa i Martinusa upravo ste vi, MMeri, i sve dok vi postojite momci će moći da se hvale da rade najlepši posao na svetu. „Imamo priliku da živimo svoje snove, i tako je lepo što upoznajemo svoje fanove. Njihovi kreativni pokloni nas uvek oduševe“ kaže Marcus, a njihovo najlepše iskustvo sa koncerta desilo se upravo na Balkanu – u Grčkoj ih je dočekalo 70.000 fanova što ih je šokiralo! „Nismo ni znali da imamo fanove ovde, a u Grčkoj ih je bilo 70.000, neverovatna uspomena“ ističu momci. Jedva čekamo da upoznaju i ostatak Balkana – čitav intervju sa hrvatskog portala pročitajte ovde!

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Već godinama ne možemo da odemo na miru ni do prodavnice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

10 thoughts on “Marcus i Martinus zvanično potvrdili: Jedva čekamo da vas upoznamo!

  1. Jedva čekam da ih vidimmmmmm😍😍😍😍
    Famozooo, ima li kakvih vijesti o iznenadjenjima?? Jakooo smo uzbudjeni💘💘❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.