Marcus i Martinus gosti u Famoza Instagram Live u utorak u podne!

Marcusu i Martinus ste još uvek veoma važni! O tome svedoči i to što će momci u utorak u podne biti gosti na našem Instagram Liveu, a što će biti savršena prilika da ih postavimo neka pitanja i dobijamo odgovore za koje znamo da vas jako interesuju!

Naravno, kao što je to uvek slučaj, postavićemo i neka od vaših pitanja koja nam stignu na Instagramu. Naravno, i u toku lajva odvojićemo par minuta gde će momci odgovarati na pitanja koja tad stignu. S obzirom da momci nikad nisu radili Instagram Live na našim prostorima, ovo je zaista sjajna prilika koju svi moramo da iskoristimo na što je bolji način!

View this post on Instagram

Marcus i Martinus biće gosti u Famoza Instagram Liveu koji planiramo za utorak, 20. oktobar tačno u podne! Naravno, u lajvu će momci izdvojiti par minuta da odgovore na pitanja koja primete, ali njih možete postavljati i ovde u komentarima, a mi ćemo se potruditi da odaberemo one najbolje. Takođe, napišite i vaše predloge šta biste voleli da vidite u lajvu! Marcus and Martinus will be our guests on Famoza Instagram Live on Tuesday, October 20th, at noon CET! Of course, boys will have a few minutes to answer the questions you send during live, but you can also send them here in the comments section. We’ll try to pick the best of them! Also, feel free to tell us what you would like to see us do with MM! #marcusandmartinus

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Ovo nije nešto što se dešava svaki dan niti će to ikad biti, a verujte da bi mnogo manje zvezde od njih dvojice odbile ovako nešto ne samo za Famozu, nego za bilo koji medij sa ovih prostora. Način na koji oni poštuju vas, pa onda i nas je nešto nesvakidašnje, i važno je da to svi shvatamo.

Pročitajte još  Dani odluke: Dolaze li Marcus i Martinus na Balkan Tube Fest?

Dakle, kako će sve ovo izgledati? Live na našoj Instagram stranici počeće koji minut pre 12 u utorak, 20. oktobra , a u 12 očekujemo da nam se na nekih 15 minuta pridruže Marcus i Martinus. Trajanje od 15 minuta bio je naš predlog, a verujemo da će to biti dovoljno da saznamo sve što želimo! Naravno, sačuvaćemo Live za sve koji ne budu mogli da nas gledaju uživo.

Podne kao termin smo odabrali u nadi da će biti prilike da snimamo a društvu nekoliko MMera, i to napolju, kako bi sve bilo što bezbednije. Znamo da ovo neće biti lako jer ne govore svi engleski dovoljno dobro, a znamo i da imate školu. Ipak, mi smo imali želju da pokušamo i Marcus i Martinus znaju da će se to možda desiti.

Ako to ne bude slučaj, verujemo da ćete svakako uživati, jer poenta svega je da se sve radi za vas i da želimo da se u to što više uključite. Mi smo male, siromašne zemlje gde su ovakve stvari do sad bile apsolutno nemoguće i zato hajde da se predstavimo u najboljem svetlu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Žele da vas upoznaju: Marcus i Martinus videima odgovaraju na pitanja čitalaca Famoze!

6 thoughts on “Marcus i Martinus gosti u Famoza Instagram Live u utorak u podne!

 1. Niste jedini medij na Balkanu koji uspijeva da dodje do poznatih, definitivno da jeste jedan od boljih, ali niste u svemu “jedini”

   1. Ali non stop ističete sebe kao da ste najbolji na svetu. Predlažem samo da malo smanjite doživljaj…

    1. Auh, ni to nije tačno. Ovde smo čak naveli da je bitnije što ovim lajvom pokazuju koliko poštuju vas, pa tek onda nas. Mi bez vas ne postojimo. Nadamo se da si gledala live, tu apsolutno nema naše samopromocije.

     1. Pa svako bi rekao da ne uzdize sebe. Smatram da ne trebate da gledate na sebe kao neki najcitaniji teen portal na Balkanu, jer ste jednaki kao i ostali. Pozdrav za vas.

     2. Nismo jednaki, svi smo različiti. Naša jedina želja je nešto lepo da uradimo za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.