Pesma već u petak: Ariana Grande najavila album i singl “Positions”!

Ariana Grande je od poslednjih par albuma počela da radi na svojoj muzici kako to rade i tekstopisci i autori melodije, tako da je sada ceo muzički proces za nju još uzbudljiviji. Naravno, to je sa sobom donelo novi entuzijazam Ari, pa je ona objavila čak dva albuma u roku od šest meseci. Sada, nakon nešto veće pauze, Ari se vraća novim izdanjem koje se pripremalo još od karantina – mada ni fanovi ne veruju da je sve već toliko spremno da je došao dan objavljivanja!

Na albumu je, potvrđeno, radila cela ekipa koja je pisala i čuveni već obožavani album “thank u, next”, na čelu sa Taylom Parx koja je još ranije izjavila da je album rađen i da je toliko dobar da jedva čeka da ga svi čujemo. Po Taylinim rečima, Ari je napredovala kao izvođač ovim izdanjem, pa joj je svaki sledeći album samo još bolji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari se zatim obratila na društvenim mrežama i podigla buru tvitom da će novi album objaviti već do kraja ovog meseca! Naravno, s obzirom da je od oktobra ostala još samo jedna polovina, sveže informacije o albumu nižu se svaki dan, a najbitnija je da će prvi singl nositi naziv “Positions” i da će izaći već sledećeg petka.

Pročitajte još  Mac Miller ostao bez Grammy nagrade, Ariana Grande besno reagovala!

Pevačica neće traćiti vreme, pa će ubrzo nakon “Positions” izaći i čitav istoimeni album, zakazan za 30. oktobar. Ari voli da bude aktivna u muzičkom svetu i da konstantno nešto objavljuje, tako da nas ne čudi da je ovako brzo sredila album!

Da podsetimo, Ariana je redovno politički aktivna i stalno podseća fandom da se registruje za američke izbore u novembru, pa su se i ona i njena drugarica i saradnica Victoria Monet našalile da album neće moći da čuju oni koji nisu glasali!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sve isto: Pete Davidson je i prošloj devojci dao bedž svog tate!

One thought on “Pesma već u petak: Ariana Grande najavila album i singl “Positions”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.