Dani odluke: Dolaze li Marcus i Martinus na Balkan Tube Fest?

Pitanje svih pitanja ovih dana je da li se Marcus i Martinus zaista vraćaju u Srbiju, s obzirom da sad i zvanično znate da Balkan Tube Fest želi da oni budu najveće zvezde ovog događaja. Evo i šta smo novo saznali!

Pregovori sa MM timom su započeti, a najveća prepreka u ovom momentu je datum. Kao što znamo, MM su 28. septembra u Barseloni, a BTF počinje već narednog dana! Po nekoj logici, momci bi mogli da stignu makar na drugi dan festivala, 30. septembar, ali informacije koje mi imamo govore da je situacija još uvek vrlo neizvesna!

MMeri su zabrinuti i jer ne znaju šta da rade u slučaju da se karte za BTF puste u prodaju pre nego što se sazna da li MM dolaze, pogotovu jer će ih izgleda biti samo 1400 po danu! Ipak, moguće je i da će prodaja krenuti tek u momentu kad se zna sudbina pregovora sa MM timom, što bi svakako moralo da se desi ovih dana. Još jednom, BTF vas moli da u svojim postovima koristite hešteg #mmtobtf2018 kako bi momci videli da vas zaista ima, i to više nego kad su prošli put bili u Beogradu. Što se tiče toga kako bi izgledao njihov novi boravak u Beogradu – zaista je prerano da pričamo o tome – to će doći na red tek ukoliko bude potvrđeno da oni stižu!

Pročitajte još  Žele da vas upoznaju: Marcus i Martinus videima odgovaraju na pitanja čitalaca Famoze!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Dani odluke: Dolaze li Marcus i Martinus na Balkan Tube Fest?

  1. Rekli ste da je MOGUĆE da karte krenu kasnije u prodaju, ali šta ako ipak krenu pre kraja pregovora? Bojim se da ću ponovo propustiti priliku da ih vidim…😔

  2. Omg,kada mi je stiglo obavestenje sa ovim naslovom bukvlano mi je srce poskocilo😂😂😂😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.