Niall Horan: Možda mi veze ne bi stalno propadale da nisam muzičar!

Niall Horan otvorio je dušu za irske medije gde je govorio o svom ljubavnom životu, a tamo je priznao da ga njegova muzička karijera sprečava da ostvari ozbiljniju vezu, što ga često frustrira.

“Kad imate 18 ili 19 godina, teško je biti u vezi samo po sebi, a još kad radite zahtevan posao i stalno putujete, mnogo je komplikovano. Nekako sam se naučio da se sa tim nosim bolje nego ranije”, ističe on.

“Stvarno me je to jako frustriralo i ko zna šta bi bilo sa mojim prethodnim vezama da se ne bavim muzikom. Ipak, u isto vreme ovaj posao mi pruža priliku da putujem svetom, a da nije toga, ne bih upoznao tolike ljude. Dobijete nešto, ali nešto i izgubite”, zaključuje Niall za koga se priča da je sad u vezi sa glumicom Hailee Steinfeld. Mladi pevač je inače snimio koncert sa orkestrom irske državne televizije a on će premijerno biti prikazan oko subote u 19.55h po našem vremenu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Freddie je stvaran: Briana objavila prvi video njenog i Louisovog sina!

One thought on “Niall Horan: Možda mi veze ne bi stalno propadale da nisam muzičar!

  1. Pa zao mi ga ne može biti, bogat je, poznat, lijep to sto ne može zadržati neku curu je privremeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.