Mame su pomogle: BTS iznenadio svoj fandom u Americi pred AMA dodelu nagrada! (video)

Američki fanovi BTS-a su neopisivo srećni ovih dana jer u nedelju očekuju da vide svoje idole na MTV AMA dodeli nagrada, doduše, oni su već tamo i mnogi fanovi su iznenađeni što su momci bili gosti Jimmyja Kimmela!

Jimmy je u svom šou ugostio momke i uveo ih izjavom da su u grad stigli mnogi članovi BTS Armyja u nameri da vide bend u nedelju – kao što je to običaj pred ovakve događaje, veran fandom kampovao je po ulicama već danima i Jimmy je za njih odredio poseban deo emisije!

Naime, dve mame iz fandoma koje su takođe čekale u redovima sa svojom decom su dobile priliku da odu u bekstejdž studija i jave se video pozivom svojim ćerkama, koje su, pogađate, potpuno poludele kada su videle da su momci iz BTS-a sa njima! Kako biste vi reagovali kada bi vaši roditelji dobili priliku da upoznaju vaše idole umesto vas?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vladaju svetom: BTS apsolutno vodi u TIME anketi o najuticajnijim ljudima svetske scene!

2 thoughts on “Mame su pomogle: BTS iznenadio svoj fandom u Americi pred AMA dodelu nagrada! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.