Fanovi zabrinuti za zdravlje V-ja nakon BTS koncerta

BTS održao je za vikend “Permission to Dance on Stage” koncert, a o njegovom uspehu najbolje govori to što je on bio gledan iz čak 197 zemalja, Ipak, fanove je sve vreme brinulo to što se činilo da sa V-jem sve vreme nešto nije bilo u redu. Nažalost, to je potvrdila i njihova agencija Hybe.

V se tokom nastupa sve vreme baš mučio sa izvođenjem koreografije, a Hybe o svemu tome kaže u svom saopštenju, “Želeli bismo da vam ponudimo informacije vezano za nastup BTS člana V tokom koncerta. V je trpeo bolove u mišićima noge tokom proba i posetio je obližnju bolnicu kako bi bio ispitan i dobio tretman.”

“Bilo je mišljenje lekara da iako nema problema koji će naštetiti kostima u njegovim nogama, on bi trebalo da se uzdrži od naglih pokreta kao što su koregrafija na sceni, barem za sad.” Kompanija ipak napominje da je V želeo da po svaku cenu nastupa, ali da je zamoljen da ipak posluša lekare. “Kao rezultat toga, on nastupa iz sedećeg položaja i bez koreografije. Nama je zdravlje najvažnije, odnosno da svi članovi BTS pred fanove mogu da izađu zdravi”, zaključuje se.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne propustite: BTS spremaju besplatan online koncert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.