Marcus i Martinus pevali pred osam hiljada MMera, mnogi spavali pred ulazom da bi ušli prvi!

Marcus i Martinus nastavili su svoju turneju koncertom u Bergenu u svojoj Norveškoj, a MMere ni hladno vreme nije zaustavilo u nameri da prethodnu noć prespavaju na ulici, kako bi zauzeli što bolja mesta narednog dana!

“Čekale smo 17 sati ispred ulaza, spavale smo tu”, pričaju Maria i Martina koje su se odlučila na taj korak iako su iz Bergena. “Bilo je hladno i duvalo je, a iako smo spavale ispod krova, naše vreće za spavanje su bile mokre. Međutim, vredelo je”, priča jedna druga devojka po imenu Tiril. Neki kažu da su se za hranu snalazili tako što su naručivali picu, a svi ističu istu stvar – roditelji nisu bili nimalo srećni zbog toga što rade!

“Ne sviđa im se to, ali shvataju da MM nama znače sve, pa na kraju dobijemo dozvolu”, pričaju one. MM su priredili odličan šou pred osam hiljada duša, a na sreću, i vreme ih je poslužilo, pa je dan bio sunčan! Ipak, vodite računa da norveška leta nisu topla – i po tako lepom danu bilo je svega 16 stepeni!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Glasajte: Marcus i Martinus i eMMa nominovani za Kids' Choice Awards!

5 thoughts on “Marcus i Martinus pevali pred osam hiljada MMera, mnogi spavali pred ulazom da bi ušli prvi!

  1. Famozo, molim vas, pišite malo o Lei Michele, nedavno je imala žurku povodom veridbe sa dečkom i bile su poznate ličnosti poput Emme Roberts, Ashley Tisdale itd.

  2. Meni mama neda da idem na koncert u Beogradu kaze da sam mala,mislim da shvata da ih volim,ali ipak i ona kada je bila mala je isla na koncerte njenih idola

  3. To su pravi fanovi. I ja obozavam MM i naravno da bi i ja spavala na ulici zbog njih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.