Doneli su i šatore: BTS Army kampuje u Central Parku danima pred BTS koncert na Good Morning America!

BTS Army se u svakoj prilici pokazuje kao jedan od najdoanijih fandoma na svetu, ponekad toliko da to plaši ljude, pa se fandom pokazao i ovog vikenda s obzirom da njihovi omiljeni pevači dolaze da nastupe na Good Morning America u sredu – ne, većina njih neće doći u sredu, već je mnogo njih došlo ovog vikenda i postavilo i šatore u Central Park!

Ko se ovih dana bude šetao Central Parkom videće pravu groznicu K-pop fanova a to sve se događa zbog BTS nastupa u sredu. Naime, Good Morning America koncerti su potpuno besplatni i oni su uvek prava atrakcija jer dovode velike zvezde za koje inače mnogi ljudi ne bi mogli da plate ulaznice, a slična je situacija i sa BTS-om, pa su najveći fanovi želeli svoje mesto u prvim redovima da obezbede tako što već danima kampuju u Central Parku.

Međutim, fandom je upozoren i da kampovanje sa šatorima nije legalno u Central Parku, tako da su od tog upozorenja mnogi kamperi morali da odu, ali to i dalje nije pokolebalo mnoge! „Ovde sam od utorka, ostaću cele nedelje, želim da pokažemo svoju odanost i budemo u prvim redovima jer ih toliko volimo“ rekla je jedna od devojaka sa Menhetna koja će bukvalno nedelju dana provesti čekajući koncert!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.