Budući veliki bojbend: Why Don’t We imaju jedan od najprodavanijih albuma u Americi!

Famoza vas sluša! Od svog postojanja, Famoza se bavi temama koje vi tražite, a poslednje vreme primećujemo da nam sve više tražite da pišemo o bojbendu Why Don’t We koji pokazuje da na njih moramo ozbiljno računati.

Momci su tako sad po prvi put došli na listu 10 najprodavanijih albuma u Americi, jer je “8 Letters” startovao na sjajnom devetom mestu sa preko 44.000 prodatih primeraka za prvih nedelju dana, od čega se 37.000 odnosi na prodaju CD-ova. Why Don’t We su svoj prvi album na listi imali oktobra 2017. ali je on tad bio na mestu 113. Možda to najbolje govori koliko popularnost grupe raste!

Momci su inače već isplanirali novu turneju, ali datumi se za sad odnose samo na Ameriku, Njihova turneja krenuće 20. marta u Finiksu, a završiće se već mesec dana kasnije u Sijetlu. Mi i dalje mislimo da je prerano da je prerano da se aktivnije bavimo njihovim dolaskom jer trenutno postoje drugi prioriteti, ali definitivno ćemo pratiti njihove dalje korake!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Why Don’t We

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nove pesme i saradnje: Why Don't We otkrivaju svoje planove!

2 thoughts on “Budući veliki bojbend: Why Don’t We imaju jedan od najprodavanijih albuma u Americi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.