Stiže prvi zvanični BTS film, “Burn the Stage”!

Prvi zvanični BTS film pod nazivom “Burn the Stage: The Movie” je snimlnje i svoju premijeru imaće u bioskopima već od 15. novembra!

Priča filma govori o “Wings” turneji grupe održanoj tokom 2017. godine, a koristi i deo materijala koji je već objavljen na YouTube Red pod tim nazivom. Sem što ćemo moći da zavirimo iza scene, u filmu se pojavljuju i potpuno novi intervjui sa članovima grupe. Tokom “Wings” turneje održano je 40 koncerata u 19 gradova koji su privukli više od pola miliona ljudi!

Ono što nam nije jasno jeste gde bi to film mogao da se prikazuje. Najbolje što možemo jeste da vas uputimo na zvaničnu prezentaciju ovog ostvarenja, odnosno da se prijavite za karte ovde jer postoji polje gde možete navesti državu iz koje ste. Famoza će sa svoje strane pokušati da osmisli neke akcije i pokaže rezultate filmskim distributerima sa kojima smo u kontaktu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS Bang Bang Con nije ni besplatan, ni jeftin!

3 thoughts on “Stiže prvi zvanični BTS film, “Burn the Stage”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.