Louis Tomlinson: Ubuduće ću paziti šta pišem na Tviteru!

1132467-48460I40346 (1)

Pevač One Directiona rešio da više ne upada u besmislene svađe na društvenoj mreži!

Sigurno se sećate incidenta iz maja ove godine, kad su se na Tviteru prepucavali Louis Tomlinson s jedne i Zayn Malik i producent Naughty Boy s druge strane. Pale su tom prilikom i neke teške reči između doskorašnjih ortaka iz benda, ali sad, u nedavnom intervjuu za australijsku radio-stanicu Nova FM, 23-godišnji Tomlinson kaže da ne žali zbog tog onlajn incidenta, ali i dodaje da se takve stvari u budućnosti više neće ponavljati.

One-Direction1

“Ne mogu reći da žalim zbog svega što se dogodilo, ali donosio sam neke loše odluke na Tviteru, to je sigurno, mnogi od nas to čine,” objašnjava Louis voditelju Kentu Smallzyju Smallu. “Ali danas razmišljam drugačije, jednostavno kažem sebi, ‘Ne zanosi se previše raspravama na Tviteru’. Mislim da sam sad to definitivno prevazišao.”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li ih Tay tužiti? Stižu optužbe da "Perfect" od 1D jako podseća na "Style" Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.