Louis Tomlinson: Nisam oprostio Zaynu, nisam hteo raspad 1D!

Kažu da vreme leči sve, ali možda to baš i nije tako svaki put. Louis Tomlinson i Zayn Malik su u veoma lošim odnosima otkako je Zayn otišao iz grupe. Brutalno iskreni Louis ističe da se ništa nije promenilo od tad, odnosno da se njih dvojica nisu pomirili do današnjeg dana.

Upitan može li makar da oprosti Zaynu, on ističe da se to neće dogoditi. “Mislim da nisam dovoljno zreo, čak ni u svojoj glavi da bih vam dao odgovor. U ovom trenutku još uvek sam vrlo ljut zbog svega. Ne mislim da je Zayn postupio kako treba. Ipak, nikad ne reci nikad. Ko zna? Pričao je ružne stvari o 1D, a ja mislim da smo bili prilično dobri.”

On kaže da bi u sekundi ostavio sve vratio se u grupu i da se to ne menja. “Nisam bio spreman kad je grupa otišla na pauzu. Što se mene tiče, srećan sam sa ovim što radim sad. Međutim, kad dođe dan da opet budeo zajedno, ja ću biti spreman”, objašnjava on u razgovoru za Metro. Ipak, Louisu tek predstoji solo karijera, jer će 31. januara naredne godine objaviti svoj prvi mini album pod nazivom “Walls”!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis Tomlinson van sebe nakon sestrine smrti, stižu nove informacije iz policije

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.