Rat se nastavlja: Louis Tomlinson izgazio pinjatu s likom Naughty Boya!

nrm_1429783779-louis-tomlinson-1d-penis-football-vine

Svađa započeta na Tviteru u maju – dobila novo poglavlje!

Na koncertu One Directiona u Kanzas Sitiju, održanom pre dva dana, Louis Tomlinson snimljen je kako u parampračad rastura pinjatu s likom didžeja i producenta Naughty Boya. Na snimku se jasno vidi kako 23-godišnjak prosto uživa dok prvo gazi, a potom i šutira suvenir koji su fanovi bacilli na binu. U tom zadovoljstvu pridružio mu se čak i Liam Payne, koji je legao na pinjatu sa širokim osmehom na licu.

https://www.youtube.com/watch?v=4WD2KqdIp64

One zaboravnije među vama podsetićemo da je 30-godišnji britanski muzičar – rođen kao Shahid Khan – bio jedan od glavnih aktera velike svađe na Tviteru tokom maja, kada su pale teške reči između njega i Zayna Malika s jedne, i Louisa iz 1D s druge strane.

Iako većina Directionera smatra da je preksinoćni “incident” naprosto smešan jer se neko uopšte dosetio da zalepi facu Naughty Boya na pinjatu i donese je na koncert, kao i zato što su Liam i Louis očito uživali rasturajući je – ima i onih koji baš i nisu oduševljeni ovom akcijom omiljenih pevača.

Neki fanovi optužili su zvezde One Directiona za nasilničko ponašanje, budući da smatraju da su momci jednostavno trebali da ignorišu neočekivani projektil koji je doleteo na stejdž. Sajt Sugarscape.com čak se zapitao: “Nije li rat protiv Naughty Boya otišao predaleko?”

Naše je mišljenje da su Louis i Liam ovim gestom samo jasno stavili do znanja da ne prelaze tako lako preko nepravednih optužbi iznešenih protiv 1D na Tviteru – ali su to barem uradili na veoma šarmantan i šmekerski način.

Pročitajte još  Harryjev ortak Nick Grimshaw tvrdi: One Direction ga je totalno iscrpio!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Rat se nastavlja: Louis Tomlinson izgazio pinjatu s likom Naughty Boya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.