Nešto baš nije u redu: Louisova mama pobrisala sve slike njegovog sina!

12965283_1529992950642655_1324815214_n

Već neko vreme priča se da nešto debelo nije u redu u odnosima porodice Louisa Tomlinsona i Briane Jungwirth a imali boljeg dokaza za to od postupka pevačeve mame Johannah Deakin?

Johannah nije bio problem da provede ko zna koliko vreme i obriše bukvalno sve fotke malog Freddieja koje je objavila otkako se on rodio! Freddie se samo spominje u njenoj Twitter biografiji i to u rečenici, “Mama 7 zvezda i jedne zvezdice”. Sve to zaista možemo smatrati pokazateljem da se nešto jako ozbiljno dešava.

Briana je u međuvremenu prestala da prati Louisa na Instagramu i to vreme dok je on igrao humanitarnu utakmicu u nedelju. Osim toga, Brianini rođaci koji iz razumljivih razloga žele da ostanu anonimni, tvrde kako je njoj jako krivo što Louis ne želi da živi sa njom već ima novu devojku. Isto tako, mediji pišu kako je njemu zabranjen pristup Briani i da je već jednom bio izbačen iz kuće koju joj je kupio.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Britanski mediji: Cheryl je trudna i u strahu zbog Liama!

One thought on “Nešto baš nije u redu: Louisova mama pobrisala sve slike njegovog sina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.