Zayn Malik završio sa momcima iz 1D: Ne pričamo uopšte, takav je život

Ponekad od preostalih članova One Directiona čujemo da su vrata Zaynu Maliku otvorena za povratak u 1D ili da pokušavaju da ga kontaktiraju a Liam Payne se čak i pohvalio da održava kontakt sa njim. Međutim, Zayn kaže da to baš i nije istina i da se i ne seća kad je poslednji put kontaktirao sa bilo kim od njih!

“Ja zaista ne razgovaram sa njima”, kaže Zayn za Us Weekly i posebno se osvrće na Harryja Stylesa. “Da budem iskren, sa njim nisam pričao ni dok smo bili u bendu.” Zayn kaže i da mu nije žao zbog toga jer smatra da je to deo odrastanja. “Život je takav. Stvari nisu kao što su bile. Bili smo mnogo bliži ali tad smo bili u bendu sve vreme i provodili smo 24 časa zajedno.”

Zayn ističe i da je sve ovo očekivao, naročito od Harryja. “Nisam očekivao ništa od odnosa sa njim kad sam odlazio. I zaista, naš odnos od tad ni ne postoji”, konstatuje on. Zayn je i ranije pričao da nije ljut na bilo koga već da zaista nikad nije bio srećan već da je ostao koliko god je mogao zbog samog fandoma.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezda serije "Geordie Shore": Bila sam luda za Harryjem Stylesom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.