Harryjeva poruka Zaynu: Tvoje ponašanje uopšte nije kul, ne želimo te u bendu!

1132467-46141I37717

Momci iz One Directiona nisu nimalo zadovoljni kako se Zayn Malik ponaša nakon odlaska iz benda a Harry Styles nije toliko ljut koliko zabrinut za to šta mu se dešava.

“Harry brine o Zaynu nakon njegovih ispada na Tviteru”, priča jedan insajder za HollywoodLife.com “On misli kako njegove prozivke na račun Taylor Swift uopšte nisu kul.” Navodno, Hazza misli kako je Zayn u ozbiljnom problemu! “On misli da je ovo početak Zaynovog ulaska u probleme a sve to kreće nakon raskida s Perrie. Njegove uvrede nisu dobar znak a praviće mu probleme i u karijeri. U ovom momentu, 1D ga ne bi ni primili nazad jer širi vrlo negativnu energiju.” Da zaista nije srećan tim što radi Zayn, prvi je potvrdio Louis Tomlinson objavivši tvit koji je Calvin Harris uputio bivšem članu 1D nakon što je on vređao Taylor Swift.

Autor: Famoza.net
FOTO: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri u akciji: Harry ribao pod zbog njih, gađali ga parčetom pice!

One thought on “Harryjeva poruka Zaynu: Tvoje ponašanje uopšte nije kul, ne želimo te u bendu!

  1. Mislim da Zayn nema pravo i da je stvarno pretjerao, neznam što se sa njim događa u zadnje vrijeme, stvarno je pretijerao odkad je prekinuo sa Perrie.Mogao bi se malo "ohladiti"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.