Zayn Malik: Otišao sam iz One Directiona a da nisam znao šta hoću!

Zayn Malik ima mnogo problema otkako je napustio One Directiona, pre svega jer zbog straha od scene ne drži koncerte niti ide na turneje. Ipak, on se danas pojavio u jutarnjem šou DJ Nicka Grimshawa gde je ispričao da su stvari sad drugačije.

“Mislim da mi je samopouzdanje poraslo”, kaže on. “U poslednjih godinu i po radio sam na puno ličnih problema. Napustio sam One Direction a da nisam znao šta je to što želim. Izbacio sam album koji nije bio zapažen koliko sam ja to želeo. Sad imam više samopouzdanja i jedva čekam da fanovi čuju novi album”.

Zayn kaže da je začuđen koliko je Directionera ostalo uz njega posle svega. “Ne osećam se toliko važnim. Toliko je ljudi koji me ne znaju lično ali ipak osećaju veliku povezanost sa mojom muzikom”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Radikalan potez: Zayn Malik istetovirao glavu!

3 thoughts on “Zayn Malik: Otišao sam iz One Directiona a da nisam znao šta hoću!

  1. Famozo, hvala vam što ste maknuli drugi članak u My Artu… 🙂 i oprostite što sam poslala ponovo u Wordu… 🙂

    1. Da, da, videli smo posle 🙂 Uvek kažemo da je dobro da šaljete samo jednom, sigurno ćemo videti.

  2. Nadam se da ce kada izbaci album, da barem održi jedan nastup uživo. Nismo ga čuli uživo od kada je otišao iz 1D-a, a mislim da bi mu to pomoglo u daljoj karijeri a i u promociji albuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.