Louis Tomlinson napustio Simona Cowella!

Od svih pet momaka iz One Directiona koji su svoje karijere započeli radeći za muzičku kuću Syco Simona Cowella, više nije ostao nijedan! Naime, Louis Tomlinson, kao poslednji preostali član koji je imao razgovor sa njim, objavio je da tome dolazi kraj nakon deset godina!

Louis je pre pet meseci izbacio ablum “Walls”, ali očigledno ni on, a ni Simon nisu bili prezadovoljni rezultatima. Kako prenosi Daily Mail, Louis je ovu vest objavio na svom Twiter profilu gde je rekao, “Nadam se da su svi dobro! Samo hoću da kažem da smo se Syco Music i ja odlučili da svako krene svojim putem. Jako sam uzbuđen zbog budućnost i povratka u studio kako bih pisao svoj sledeći album. Ne mogu da dočekam da vas sve vidim na turneji. Budite bezbedni i vidimo se uskoro.”

Louis nije naveo konkretne razloge, pa moramo da se pouzdamo u ono što piše The Sun, a koji kaže da je Louis taj koji je tražio kraj saradnje. “Louis i njegov tim odlučili su da prekinu saradnju, ali Simon se nije protivio. Dogovorili su se da on ode, a svi papiri rešeni su u toku prošle nedelje. On i dalje ima ugovor u Americi, a tamo mu ostaju otvorena vrata.”

Louis je potpisao ugovor sa Simonom kao član One Directiona, a nakon pauze u radu grupe, on je jedini ostao uz njega, objavišvi singlove “Just Hold One” i “Back To You”. On je čak bio i u Simonovom šou The X Factor tokom 2018. godine gde je imao klogu mentora, a njegov pulen Dalton Harris na kraju je pobedio. Po informacijama koje ima Famoza, Louisov tim nudio da muzičar održi koncert u Beogradu, ali usled malog interesovanja za njegovu solo karijeru, niti jedan organizator nije želeo da preuzme rizik i pozove ga.

Pročitajte još  Fun: Kako bi momci iz 1D izgledali kao manekeni poznatih modnih brendova! (FOTO)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.