Simon Cowell oterao One Direction i Little Mix iz svoje muzičke kuće!

Iako su sa njim bile od prvog dana kad su nastale na X Factoru, devojke iz Little Mixa u potpunosti su izgubile poverenje svog šefa Simona Cowella. Nakon čitavih sedam godina saradnje, on je odlučio da prekine svaki kontakt sa njima, pa čak i da ne izda njihov novi album koji samo što se nije pojavio! Sve ovo imaće velike posledice i po One Direction.

Kako se navodi, Simonova kompanija Syco Music više neće raditi sa Little Mix i Modest Managementom koji ih zastupa, a album LM5 će izaći pod okriljem kompanije RCA. Po svemu sudeći, uzrok svega je upravo najnoviji album devojaka. Simon Cowell veoma je nezadovoljan nekim njihovim odlukama, a kako nisu htele da ga poslušaju, odlučio je da više ne želi saradnju. Navodno, problem je bio to što su LM htele da budu potpisane kao autorke tekst za pesmu “Woman Like Me”, a čemu se Simon protivio. Iako je on kasnije popustio, čini se da je tad i shvatio da mu je dosta drama.

Naravno, Modest Management ujedno zastupa i One Direction, tako da je Simon i sa njima raskinuo ugovor koji je imao od 2011. godine. Ako se 1D jednog dana vrate, čekaće ih zaista mnogo posla da stvari dovedu u red! Od pet momaka iz grupe, samo je Louis ostao pod okriljem Simona za koga bi i trebalo da izda svoj prvi solo album.

Pročitajte još  Prettymuch: Louis Tomlinson nam je poslao savet, imamo jednu prednost u odnosu na One Direction!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Simon Cowell oterao One Direction i Little Mix iz svoje muzičke kuće!

  1. Ovo je veći gubitak za Simona nego za djevojke, isto smatram i za 1D. Ako se dečki vrate (a ja vjerujem da hoće) biće popularniji i bogatiji nego prije, a Simon će opet biti na gubitku.

  2. ne znam sta su cekale svo ovo vreme. simon je egoistican i nesposoban za ovaj posao, on uopste i nije zakazao njihov nastup na emas nego njihova nova menadzerka i jedva cekam da vidim sta ce biti sa devojkama sada kada su potpisane za kucu koja saradjuje sa dosta uspesnih ljudi

  3. i znam da su male sanse da se 1d vrati, ali nema potrebe da lazete o njima u naslovu. bila je njihova odluka da odu iz syco, simon se ne bi usudio da ih 'otera' jer su najuspesniji izvodjaci koje ima potpisane za svoju kucu

    1. Jao Ivka, čemu to :/ Simon je raskinuo ugovor sa Modestom, vrlo svestan toga da je i 1D tamo.

  4. izvinite ako sam bila pregruba, jednostavno poludim kada cujem nesto sto nije pozitivno o 1d haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.