Zara Larson snimila pa odbacila pesmu sa Arianom Grande!

Dok milioni muzićara sanjaju priliku da snime nešto sa Arianom Grande, Zari Larsson to je pošlo za rukom! Međutim, ova umetnica kaže da je na kraju odlučila da ovu numeru ne stavi na svoj novi album, i to ne zato što je smatrala nedovoljno dobrom!

Govoreći za The Sun, Zara je objasnila, “Ne znam da li ću je staviti na album, ali za sad ne”, a potom se izvinila arianatoorima. Objašnjavajući o čemu se radi u pesmu, ona je otkrila, “Ovo je dobra pesma o tome kad se ne osećate najbolje, kad ste nervozni i želite da ste neko drugi.” Kako Zara objašnjava, ona je na kraju shvatila da želi album na kome neće biti dueta.

“Nekad su svi u takvoj situaciji. Probala sam par različitih dueta, ali nisam sigurna da li ih baš želim na albumu. Ona ističe da je snimila i puno pesma sa Edom Sheeranom, ali da niti jedna od njih još nije ugledala svetlost dana. Za utehu, ona ističe da će ih jednog dana objaviti, odnosno da ih čuva za posebne prilike! U međuvremenu, ona je objavila video za pesmu “Love Me Land” koja je u disko fazonu i snimana je na starinski način, odnosno u “kockastom” formatu slike kakav je bio pogodan na starim televizorima. “Inspiracija za ovu pesmu dolazi u momentu kad ponovo pronađete ljubav, kad dozvolite sebi da budete zaljubljeni, pustite svoje strahove, zaljubite se i prepustite se osećanjima.

Pročitajte još  "Brate, ipak si glup!": Pete se vratio na scenu, pa se šalio na račun toga što ga je Ariana ostavila!

Zara inače ima mnogo inspiracije za svoj novi album, jer je posle dve godine raskinula sa dečkom, Brianom Whittakerom. Par je prestao da se prati na Instagramu, mada nisu brisali svoje zajedničke fotke. “Njih je raskid jako pogodio, ali vezi je jednostavno istekao rok. Bilo je ovo teških par nedelja.” Njih dvoje objavili su da su u vezi tokom leta 2017. godine, a upoznali su razmenjujući poruke na Instagramu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Zara Larsson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zara Larson snimila pa odbacila pesmu sa Arianom Grande!

    1. Naravno da ce da izbaci, ali ne znamo kada, kazu da ce uskoro da izbaci..a i sto ne bi izbacivala album ove godine kad je u karantin nema nastupe, intervjue i sve to..i tako ona tokom karantina pravi album

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.