Simon Cowell otkriva: Louis Tomlinson napušta pevačku karijeru!

louis-tomlinson-babygate-2015-01

Momci iz One Directiona uveliko prave planove za vreme kad njihov bend konačno ode na pauzu a Simon Cowell tvrdi da se Louis Tomlinson u tom periodu definitivno neće baviti pevanjem.

Louis jednostavno nema nameru da se okuša kao solista već želi da se muzikom bavi na drugi način: “Znam da Louis želi da vodi svoju muzičku kuću; uvek će biti dobar u tome. Sa drugim momcima nisam pričao o njihovim planovima”, objašnjava Simon. Nešto ranije, već je objavljeno kako nisu tačne priče da bilo ko iz 1D radi na solo albumu a i mediji više veruju da će se Harry Styles pre posvetiti glumi nego pevanju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  MTV EMA nominacije: Dominacija Taylor Swift, okršaj Beliebera, Arianatora i Swiftieja u izboru za naj fandom!

4 thoughts on “Simon Cowell otkriva: Louis Tomlinson napušta pevačku karijeru!

  1. Uh kad sam videla naslov TAKO SAM SE UPLASILA PALA SAM SA STOLICE I POCELA DA PLACEM JER SAM MISLILA DA NIKAD VISE NECE PAVATI!!!!!!ODMAH SAM USTALA I USLA U VEST I POCELA SE SMEJATI SAMOJ SEBI,PLZZ MALO LAKSE SA TIM NASLOVIMA!!!!!!! :O 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.