Ljubav cveta: Louis Tomlinson i Eleanor Calder otputovali na Jamajku!

Louis Tomlinson i Eleanor Calder nedavno su zapratili jedno drugo na Instagramu a odmah zatim, brojni britanski mediji preneli su kako se njih dvoje ponovo viđaju. Kako se čini, oni su ponovo par jer su otputovali na odmor na Jamajku!

Louisova sestra Phoebe potvrdila je još u četvrtak da je Louis otputovao na odmor u ovu karipsku državu a onda je jedna devojka objavila fotku sa njim uz tvrdnju da je on tamo sa devojkom!

“Tako sam srećna”, napisala je ona uz fotku koju vidite ispod. Krenula sam nazad za Dansku kad je moja mala sestra dotrčala i rekla da tamo stoji Louis Tomlinson. Hoću da ti se zahvalim za se što si uradio za mene i moje prijatelje. Tvoja muzika nam je svima pomogla. Nadam se da se nismo ponašale kao progonitelji… Nismo htele da te prekinemo i želele smo da uživaš sa svojom devojkom. Međutim, ona je rekla da je OK da te pitamo za sliku… Nadam se da je bilo OK”. Interesantno, ova Directionerka nije navela ko je to bio sa Louisom ali fandom je siguran da je u pitanju Eleanor!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Zašto je Louis "odbio" da se vidi s Harryjem u Los Anđelesu!

2 thoughts on “Ljubav cveta: Louis Tomlinson i Eleanor Calder otputovali na Jamajku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.