“Carpool karaoke” reaguje: Šou jeste namešten, ali samo delimično!

Nakon što su se pojavile slike i videi koji pokazuju da je šou Jamesa Cordena “Carpool Karaoke” zapravo fejk, producent Ben Winston nije izdržao a da se ne oglasi i pojasni da sve što vidimo u šou nije do kraja autentično, ali da većina stvari ipak jeste. Kako on navodi, voditelj ne vozi samo u slučajevima kad postoji određena opasnost.

“James uvek vozi tokom Carpoola! Nekad moramo da izvedemo neki kaskaderski manevar i tad je nebezbedno za voziti. Međutim, to se dešavalo samo četiri puta u dosadašnjih 50 emisija!” napisao je Ben, a kasnije je pojasnio da pod kaskaderskim scenama podrazumeva one u kojima James i društvo plešu u kolima, kostimirani su i nose neku opremu koja mu otežava vožnju. U takvim situacijama, veoma verovatno je da bi im policija svakako napravila problem.

Kako piše Daily Mail, oglasio se čak i zvanični profil Jamesovog šoua i to slikom na kojima se on vidi u lažnom autu sa glumcem Samuelom L Jacksonom dok vozi lažna kola, a sve prati komentar, “Ljudi, mi ne koristimo ni pravi auto!” Originalni tvit u kojima je otkriveno da Jamesov auto vuče kamion dobio je za kratko vreme preko 150 hiljada lajkova, a treba reći da su svi ovo dožveli prilično dobronamerno, rekavši da im je sve ovo logično i da kad razmisle, ima smisla što se snimanje radi na ovakav način. Ipak, kasnije su se javili i oni koji tvrde da su se slučajno našli na nekim snimanjima i da je James tad zaista vozio, kao u epizodi sa Katy Perry. Kao što smo napomenuli, segmenti u svim emisijama komičara često su unapred izrežirani kako bi billi zanimljiviji publici, pa ih i ne treba shvatati previše ozbiljno. Sve ovo svakako neće narušiti popularnost “Carpool karaoke”, a nova epizoda sa Justinom Bieberom koja je nedavno snimana sigurno će biti izuzetno gledana!

Pročitajte još  Urnebesno: Pogledajte TV sapunicu čiji je scenario sastavljen samo od Biebsovih stihova (VIDEO)

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.