Niall Horan: Directionerke kažu, “Volimo vas – zato vas gađamo telefonom u glavu!”

Niall-Horan

Članove najvećeg bojbenda na svetu pojedini fanovi zasipaju svim i svačim – pa čak i ajfonovima!

U britanskom jutarnjem programu This Morning, momci iz One Directiona otkrivaju da im nimalo ne prija iskazivanje naklonosti Directionera bacanjem raznoraznih predmeta na binu, te tako Louis Tomlinson izjavljuje: “Naravno da mi to smeta jer bacaju na binu stvarno sve i svašta.”

“Zapravo, u poslednje vreme nas sve češće gađaju ajfonovima dok smo na bini. A možete li samo zamisliti roditelje te dece kad se vrate kući, ‘Gde ti je ajfon?’ – ‘Oh, gađala sam njime momke koje sam išla da podržim.'” Niall Horan na to dodaje: “Volim vas ali evo vam jedan telefon u glavu.”

Screen+Shot+2015-03-30+at+10.36.59+AM

Međutim, momci ističu da telefoni nisu najčudnije stvari kojima su ih obožavaoci gađali. Prisećajući se jednog neobičnog projektila, Liam kaže: “Sećate li se kad sam dobio udarac u glavu čokoladnom narandžom? Ali reći ću vam šta mi najviše smeta – kovani novac. To baš zna da zaboli.” Na ovu izjavu nadovezao se šaljivdžija Harry: “To i nije tako loše, na poslednjem koncertu zaradio sam funtu i 70 penija u sitnišu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opasnosti posla: Sedam puta kad je Harry Styles nastradao na koncertu!

2 thoughts on “Niall Horan: Directionerke kažu, “Volimo vas – zato vas gađamo telefonom u glavu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.