Niall Horan: Directionerke kažu, “Volimo vas – zato vas gađamo telefonom u glavu!”

Niall-Horan

Članove najvećeg bojbenda na svetu pojedini fanovi zasipaju svim i svačim – pa čak i ajfonovima!

U britanskom jutarnjem programu This Morning, momci iz One Directiona otkrivaju da im nimalo ne prija iskazivanje naklonosti Directionera bacanjem raznoraznih predmeta na binu, te tako Louis Tomlinson izjavljuje: “Naravno da mi to smeta jer bacaju na binu stvarno sve i svašta.”

“Zapravo, u poslednje vreme nas sve češće gađaju ajfonovima dok smo na bini. A možete li samo zamisliti roditelje te dece kad se vrate kući, ‘Gde ti je ajfon?’ – ‘Oh, gađala sam njime momke koje sam išla da podržim.'” Niall Horan na to dodaje: “Volim vas ali evo vam jedan telefon u glavu.”

Screen+Shot+2015-03-30+at+10.36.59+AM

Međutim, momci ističu da telefoni nisu najčudnije stvari kojima su ih obožavaoci gađali. Prisećajući se jednog neobičnog projektila, Liam kaže: “Sećate li se kad sam dobio udarac u glavu čokoladnom narandžom? Ali reći ću vam šta mi najviše smeta – kovani novac. To baš zna da zaboli.” Na ovu izjavu nadovezao se šaljivdžija Harry: “To i nije tako loše, na poslednjem koncertu zaradio sam funtu i 70 penija u sitnišu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Očekivano: Briana Jungwirth nezadovoljna što Louis ponovo nije odabrao nju!

2 thoughts on “Niall Horan: Directionerke kažu, “Volimo vas – zato vas gađamo telefonom u glavu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.