Bivša Louisova devojka Eleanor Calder: Promenila sam se, sad sam Belieberka!

12256731_965997110137092_2119504195_n

Eleanor Calder i Louis Tomlinson četiri godine bili su u onome što smo nazivali savršenom vezom a čak i kad je ona na kraju prekinuta, mnogo Directioneri ostali su uz nju. Eleanor je sad ispričala šta joj se u međuvremenu desilo ali i kako je postala velika obožavateljka Justina Biebera!

12328191_785487441556923_1034358347_n

Eleanor danas sa svojim partnerom Maxom Hurdom vodi blog The Trend Pear koji se bavi modom i kaže da je vrlo zadovoljna. “Naša godina je bila sjajna! Otkako je blog počeo s radom u julu jako smo zauzeti iz pravih razloga. Stalno radimo ali uživamo u tome!”, ističe ona. Ona ističe i da je zaista iznenađena Biebsovom novom muzikom. “Justin Bieber nas je novim albumom definitivno pretvorio u Beliebere!”, poručuje Eleanor oduševljeno ali nije pričala o novom 1D albumu, “Made in the A.M.” Ipak, čini se da ona nema nameru da povredi Louisa koji svakako očekuje dete sa drugom devojkom dok se sa trećom navodno viđa. Ipak, ostaje pitanje da li bi bilo bolje da su Eleanor i Louis ostali zajedno?

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Eleanor Calder

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Provokacija? Liamova i Louisova bivša đuskaju uz Zaynov hit! (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.