Dosta mu je laži: Louis odgovorio na spekulacije o razlozima raspada 1D!

One Direction su proslavili devetogodišnjicu nastanka benda, a očigledno ni taj srećni jubilej nije mogao da prođe bez bezbroj spekulacija i članaka o razlozima raspada benda, koji su u mnogim primerima zvučali suviše nerealno da bi bili istiniti. Poseban članak privukao je pažnju Louisa Tomlinsona, koji je rešio da stane na kraj takvim nebulozama.

Naime, članak pod nazivom “Droge, slomovi i ‘Gej-seks’ glasine – Kako je rivalizam i mržnja rascepala One Direction na deliće” pun kontroverznih priča o navodnoj vezi Louisa i Harryja, Zaynovih problema s bendom, uticaj pića, žurki i pušenja na momke itd. Mirror Online je portal odgovoran za plasiranje ovog članka.

Louisa je to očigledno razbesnelo i on je na svom Twitteru napisao “Najveća hrpa g*vana koju sam video u poslednje vreme. Tipičan provokatorski otrov sa Mirror Online-a. Ne može biti dalje od istine…”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Liam Payne: Teško mi je da gledam 1D DVD!

2 thoughts on “Dosta mu je laži: Louis odgovorio na spekulacije o razlozima raspada 1D!

  1. Da to nije istina on bio ovo precutao jer bi i sam znao da lazu pa bi ga bilo briga sta drugi lazu. Ali cim ovako to demantuje to znaci da mu je stalo da se to ne sazna. 1D je SIGURNO imao dosta gluposti zbog kojih je najjbolje bilo da se raspadnu! Nazalost iako su se raspali i dalje rade iste stvari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.