Veoma tužno: Danielle Campbell ostavila Louisa jer nije mogla da podnese Brianino maltretiranje!

Vrlo malo se zna o razlozima raskida Louisa Tomlinsona i Danielle Campbell ali mediji tvrde da je Danielle ta koja je odlučila da ostavi momka iz 1D nakon što je zaključila kako psihički više ne može da trpi izlive ljubomore majke Louisovg sina, Briane Jungwirth.

Briana je uvek javno vređala Danielle, čak joj poručivši preko Twittera da ona nikad neće biti mama malenom Freddieju a Louisa je zbog veze sa njom izbacila iz kuće i terala na sud zbog starateljstva.

“Briana je stalno zvala Louisa i pitala ga gde je i da li je sa Danielle. Nju je to izluđivalo. Uvek je smatrala da se to savršeno ne tiče Briane. Briana je od njega tražila i sažaljenje svaki put kad su je Directioneri napadali na društvenim mrežama. Danielle je bilo dosta toga”, piše časopis Life & Style.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Zašto Directioneri misle da je Louis u velikoj opasnosti?

7 thoughts on “Veoma tužno: Danielle Campbell ostavila Louisa jer nije mogla da podnese Brianino maltretiranje!

  1. Boze kako da je se ne tice Briana je majka malom Freddi-u, mislim stvarooooooo -.-

      1. Jel ovo neka sala,sta bi je se ticalo gde je Louis kad on vise nije sa njom u vezi i jos ima drugu devojku?Zamisli da ti decka stalno zove njegova bivsa i jos te stalno vredja.Druga stvar je da je Louis bio sa sinom pa je zvala da pita gde je sin,ali sta se nju tice gde je Louis,a jos ga iz stana izbacila

    1. Jbg zamisli da tebi neko napravi dijete, onda te ostavi i bude s drugom i ta druga provodi dijete sa tvojim djetetom i slika se s njim za društvene mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.