Muzički stručnjak: “1D se raspada nakon sledećeg albuma, samo Harry će biti uspešan solista”

one-direction

Louis Walsh odlično poznaje One Direction s obzirom da je bio sudija u X Factoru u vreme kad je bend oformljen pa se sad osetio pozvanim da da svoje krajnje crne prognoze o budućnosti benda ali i izvređa momke!

On tako poručuje Directionerima da će bend ostati na okupu samo dok ne izbaci još jedan album nakon čega će svako poći na svoju stranu. Kao da to nije bilo dovoljno, on je izvređao Nialla, Louisa i Liama. “Oni su imali super karijere. Kad odu među soliste, jedinu šansu ima Harry Styles jer je ambiciozan. Ambicija i marljivost su za mene bitni koliko i talenat”, priča Louis koji smatra preostalu trojicu momaka nesposobnim da budu sami na sceni. Kao što znamo, Liam Payne nedavno je spomenuo mogućnost da 1D ode na pauzu ali nikako i da se raspadne!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Imaju li oni sluha? Britanci stavili po dva albuma Jusa i 1D među 20 najgorih svih vremena!

7 thoughts on “Muzički stručnjak: “1D se raspada nakon sledećeg albuma, samo Harry će biti uspešan solista”

  1. Nema pravo da priča ovakve stvari. Uskoro će ceo svet čuti za ovo i on će biti primoran da se izvini. :-3

  2. Haha,ma on ce da im kaze.Prvo i prvo 1D se NIKADA nece raspastu,drugo i drugo SVI SU FANTASTICNI i svi preprelepo pevaju. ❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.