Duhovi prošlosti: Louis u šoku, u X Factor se vratio momak koji je bio nesuđeni član 1D! (video)

Ovogodišnje izdanje X Factora je vrlo emotivno za Louisa Tomlinsona, ne samo zato što se vratio u X Factor, već i jer se među kandidatima nalaze i neki ljudi koje jako dobro zna, a koji su bili na korak od toga da danas budu na njegovom mestu.

Pre nekoliko nedelja Louis se na jednom audiciji sreo sa momkom koji je bio član benda koji se takmičio direktno protiv 1D, a sad je sve bilo još emotivnije kad je na scenu izašao Tom Richards. Louis je odmah prepoznao o kome se radi i izgledao je vrlo iznenađeno kad ga je spazio.

Njih dvojica upoznali su se upravo na X Factoru 2010. a dok je Louis ubrzo postao član najvećeg benda na svetu, Tom se vratio pevanju na klubovima pa čak i sahranama. “Kako si momče? Znamo se dobro. Bio si na audiciji iste godine kad i ja”, upitao ga je Louis, a Tom mu je odgoviro da oseća da prošli put nije završio posao. On kaže da je ljubomoran na Louisa jer je imao šanse da bude član 1D. “Bila je šansa za to i moj život bi sad bio skroz drugačiji. Tad smo bili deca i nismo imali pojma šta će se desiti. Ljubomoran sam pomalo, mislim”. Da li će Tom uspeti iz drugog puta? Pogledajte?

Pročitajte još  Simon Cowell demantuje trajan raspad 1D: Previše su veliki da bi to dozvolili sebi!

Autor: Famoza.net
FOTO: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Duhovi prošlosti: Louis u šoku, u X Factor se vratio momak koji je bio nesuđeni član 1D! (video)

  1. Louis mi se baš sviđa kao sudija i mnogo mi se sviđa što sve gleda objektivno a ne subjektivno 💕❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.