Slomljeno srce: Demi Lovato ostala bez dečka, pa pati uz Arianu Grande

Demi Lovato bila je na nekoliko sastanaka sa svojom simpatijom Mikeom Johnsonom, ali sad je jasno da od njihove romanse neće biti ništa! Sudeći po tome šta se sad dešava, Mike je bio taj koji je povukao nogu, jer je već javno počeo da muva drugu devojku! Sa druge strane, Demi pokazuje koliko pati.

Kako je People preneo, Mike i Demi se više ne viđaju, a ta potvrda nije ni bila potrebna nakon što je on javno muvao glumicu Keke Palmer, pa joj je tokom jednog intervjua rekao, “Ja ne volim dejtove pred očiju javnosti, ali ako bih tebe pitao, da li bi išla na dejt sa mnom?” Iznenađena glumica rekla je samo da to nije priča za kamere!

U međuvremenu, Demika pati, i to slušajući numeru Ariane Grande, koja upravo govori o nedostižnoj savršenoj vezi. Tu pesmu ona je stavila na svoj Instagram Story a uz emodži slomljenog srca. Iako joj je teško, sigurno smo da će Demi biti dobro, i da će se pojaviti momak sa kojim će biti savršeno kompatibilna, baš kao u Arinoj pesmi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Primećujem sve što radite": Demi Lovato se lično zahvalila našim Lovaticima na podršci!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.