Oni se odlično slažu: Logan Henderson voli momke iz Big Time Rusha kao braću!

Logan Henderson u svakom svom intervjuu ima samo reči hvale za svoje kolege i iako se momci iz bendova često nakon raspada uopšte i ne čuju, sa njima to nije slučaj!

Logan se tako ovom prilikom nostalgično prisećao vremena kada se bend okupio, sada je solo izvođač ali je još uvek raspoložen da provodi vreme sa momcima! „Bio bih zaista presrećan da radim u studiju sa nekim od momaka, oni su svi sjajni i voleo bih saradnju“ izjavio je Logan.

„Oni su mi kao braća i u tom periodu smo naučili bukvalno sve jedni o drugima. Naučiš i šta ih uznemiruje i šta ih odmah nasmeje, mi ćemo se voleti do smrti i uopšte ne sumnjam u to“ rekao je Logan ponosan na svoje kolege. Voleli bismo da više bendova ovako vidi svoje saradnike!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Logan Henderson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza intervju: James Maslow odgovara na skoro 30 pitanja fandoma iz Srbije, Hrvatske i BiH!

2 thoughts on “Oni se odlično slažu: Logan Henderson voli momke iz Big Time Rusha kao braću!

    1. Istina! Stvarno se dobro slažu i ne vidim zašto se ne bi ponovo okupili.😀💗

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.