Ispunila obećanje: Dua Lipa održala koncert u Prištini na festivalu koji želi da bude kao EXIT

Naš region dobio je još jedan festival, a ono što je vrlo interesantno jeste da se on održao u Prištini, a da je organizator otac pevačica Dua Lipe, koja je bila i glavna zvezda.

Dua je zbog obaveza ranije ove godine otkazala svoj koncert u ovom gradu, ali sad je bila tu i izvela svoje najveće hitove. Dua kaže da ovaj deo sveta želi da postavi na muzičku mapu i da time privuče turiste. Njne otac tvrdi da ovaj festival nije provokacija bilo kome, kao i da su svi dobrodošli, a cilj je da “Sunny Hill festival” kako mu je puno ime, dostigne kvalitet i popularnost EXIT festivala.

Po njegovim rečima, on bi voleo da u Prištinu dolaze mladi iz čitavog regiona, a iako njegove reči možda jesu iskrene, ostaje činjenica da tamošnje društvo izgleda još nije spremno da prihvati različitosti. Nadajmo se da će jednog dana biti drugačije.

https://youtu.be/2nKjRGmI0zI

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ispunila obećanje: Dua Lipa održala koncert u Prištini na festivalu koji želi da bude kao EXIT

    1. Stvarno ste dosadni.Najbolje bi vam bilo da se držite izreke " Voli svoje,a poštuj tuđe".Ovo više nije ni Jugoslavija niti "Velika Srbija" tako da se smirite😂

      1. Ovo je baš uvredljivo 🙁 Nama je strašno kakvim pričama vas uče odrasli i truju, mislimo to za svu decu na ovim prostorima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.