Jorge Blanco: Verujem u poruku “Violette”!

Jorge Blanco je u intervjuu za nemački Eventim uglavnom govorio o svojoj solo karijeri, ali je bilo vremena i mali osvrt na “Violettu” i poruku koju je nosila ova serija u kojoj se proslavio.

“Violetta” govori o devojci kojoj je san da postane pevačica jer veruje da je to njena svrha, a Jorge duboko veruje da treba razmišljati na taj način. “Svi imamo svoje mesto u ovom svetu. Rođeni smo sa sopstvenom ličnošću, sopstvenim snovima i tako dalje. Uvek postoji put i mesto za vas. Na vama je da nađete i njega i sopstvenu sreću, što je uvek bazirano na tome u šta želite da verujete”, kaže Jorge.

On ističe i da će na svom albumu govoriti i iz ličnog iskustva. “Nekad mi to zaista pomaže. Meni inspiracija dolazi od svuda. Čak me i priče drugih ljudi inspirišu. Čak i filmovi, druge pesme ili osećaj u određenom momentu. Na primer, nekad sedim u avionu i odjednom mi dođe ideja. Onda pokušavam da to snimim tiho, da ne probudim svoje komšije”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Slomio joj srce: Jorge Blanco odbio Martinino udvaranje?

4 thoughts on “Jorge Blanco: Verujem u poruku “Violette”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.