Little Mix pokidale nastupom na “The Voice Kids” (video)

Little Mix, kao bivše učesnice “X Factora”, nastupile su na finalu emisije “The Voice Kids” izvodeći najnoviju pesmu “Bounce Back”. One su ovaj nastup najavile na Twitteru, pa su svi znali da će devojke nastupati i napraviti pravu pomamu.

Nastup su krasili šareni kostimi, a devojke su još jednom pokazale svoje neverovatne glasovne mogućnosti i koreografije. Pre toga su na Twitteru rekle kako jedva čekaju da nastupaju, da su svo četvoro finalista jako unikatni i talentovani i da jedva čekaju da navijaju za njih. Nakon njihovog nastupa bilo je vreme da se proglasi pobednik, a pobedu na takmičenju odneo je trinaestogodišnji Sam Wilkinson.

Reakcije fanova na Twitteru nakon nastupa bile su predivne, a jedna devojka je napisala “Ja sam zaljubljena u njih. Auftiti tako šareni, koreografija bomba, njihovi glasovi nikad ne umaraju, slušala bih ih satima”. Još neko je dodao “Znam da kasnim, ali moram da širim reč. Zaljubljen sam u nastup na “The Voice Kids”. Vizuelni efekti, autfiti i vokali su bili odlični. Još jedan lajv “Nikad ne razočaran nastup Little Mix”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Da li se uplašio? Zayn preskočio BRIT nagrade, Little Mix ga pobedile i prozvale! (video)

2 thoughts on “Little Mix pokidale nastupom na “The Voice Kids” (video)

    1. Uglavnom nam kasne ti videi za video dana, to nije toliko važno, pogotovu kad su živi nastupi u pitanju 🙂 Nadamo se barem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.