Nezaustavljive: Little Mix predstavljaju spot za „Bounce Back“!

Little Mix su u današnje vreme (ako ne računamo odlične K-pop bendove) jedina nada da će na sceni i dalje postojati ženski bendovi, i njih četiri se definitivno ne zaustavljaju ni nakon naporne promocije albuma „LM5“, pa je sada tu njihova potpuno nova pesma „Bounce Back“ za koju su snimile vrlo kvalitetan i zabavan spot, objavljen baš na rođendan Jesy Nelson!

„Iskreno mislim da je ovo naša omiljena ikad, jako je zabavna i letnja pesma i sviđa nam se“ rekla je Jesy o pesmi, a u spotu sve četiri devojke izgledaju kao lutke iz devedesetih, a takav je i zvuk pesme koji se dosta razlikuje od današnjih trendova! Kostimi su takođe ekstravagantni i videćete devojke u nekoliko različitih izdanja, pa čak i u leopard printu od glave do pete, a šta se vama najviše dopada?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Little Mix brutalne prema Jesy u svojoj novoj pesmi!

2 thoughts on “Nezaustavljive: Little Mix predstavljaju spot za „Bounce Back“!

  1. Ja sam spot gledala sa otvorenim ustima koliko sam bila ODUŠEVLJENA!Famozo, dovedite ih molimo Vas!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.