Nezaustavljive: Little Mix predstavljaju spot za „Bounce Back“!

Little Mix su u današnje vreme (ako ne računamo odlične K-pop bendove) jedina nada da će na sceni i dalje postojati ženski bendovi, i njih četiri se definitivno ne zaustavljaju ni nakon naporne promocije albuma „LM5“, pa je sada tu njihova potpuno nova pesma „Bounce Back“ za koju su snimile vrlo kvalitetan i zabavan spot, objavljen baš na rođendan Jesy Nelson!

„Iskreno mislim da je ovo naša omiljena ikad, jako je zabavna i letnja pesma i sviđa nam se“ rekla je Jesy o pesmi, a u spotu sve četiri devojke izgledaju kao lutke iz devedesetih, a takav je i zvuk pesme koji se dosta razlikuje od današnjih trendova! Kostimi su takođe ekstravagantni i videćete devojke u nekoliko različitih izdanja, pa čak i u leopard printu od glave do pete, a šta se vama najviše dopada?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vređaju je i na televiziji: Jesy Nelson tetovirala lice, uradila i crtež pištolja! (video)

2 thoughts on “Nezaustavljive: Little Mix predstavljaju spot za „Bounce Back“!

  1. Ja sam spot gledala sa otvorenim ustima koliko sam bila ODUŠEVLJENA!Famozo, dovedite ih molimo Vas!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.