Little Mix bez trunke blama: Nas četiri smo totalne lujke!

nrm_1426437074-littlemix123456

Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall, Perrie Edwards i Jesy Nelson punom parom rade na promociji svog trećeg albuma Get Weird, koji izlazi u novembru, te poručuju fanovima da ih na novom izdanju čeka veoma šarolika kolekcija pesama.

Na pitanje kako bi uporedili singl “Black Magic” sa ostatkom albuma, Leigh-Anne odgovara, “Uklapa se veoma dobro”, a Perrie dodaje: “Ta pesma je sjajan uvod za ono što ovaj album predstavlja – on je u suštini u pop fazonu ali je i vrlo šarolika kolekcija pesama. Na albumu Salute delovali smo pomalo mračno, rekla bih, i imali smo mnogo R’n’B uticaja, dok će novi CD predstavljati istinsku pop poslasticu.”

Ribbet collage

Takođe, devojke su priznale i da je naziv albuma Get Weird (srp. “budi luckast, otkačen”) totalno u skladu s njihovom prirodom. Tako je Jesy u šali izjavila za portal BANG Showbiz: “Nas četiri smo totalne lujke i želele bismo da fanovi to razglase po čitavom svetu.”

Međutim, 23-godišnja Leigh-Anne tvrdi da ovaj naslov ima i dublje značenje, te da podstiče fanove da lakše prihvataju svoje mane: “Osnovna poruka naziva ovog albuma jeste da bukvalno budete ono što jeste, da volite ono što jeste i da nemate strah da to i pokažete pred drugima.”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nikolina nam šalje kviz o Jade Thirlwall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.