Igrali smo fudbal protiv Marcusa i Martinusa i pobedili smo… Jedva!

Marcus i Martinus napravili su sopstveni tim u FIFA 19 protiv kojeg možete igrati do 11. avgusta! Nazvan Gunnarsen FC, ovaj klub je pakleno jak jer obuhvata najveće bivše i sadašnje zvezde fudbala poput Maradone, Pelea, Ronalda ili Messija, a naravno, tu je i naš Nemanja Matić!

Mi smo zato uključili FIFA 19, podesili nivo težine na professional i upustili se u utakmicu za koju smo znali da će biti pakao, jer naš tim nije ni približno toliko dobar! I zaista MM tim nas je pritiskao od starta, i u prvom delu meča totalno dominirao, promašivši tonu priliku! U drugom poluvremenu bili smo dosta bolji, a u nadoknadi vremena malo je falilo da iskoristimo stopostotnu šansu!

Usledili su produžeci, a u njima smo se i dalje dobro držali, uglavnom braneći se rukama i nogama. Na kraju meča završilo se sa 0-0, a kao što vidite, Gunnarseni su imali 23 šuta na gol prema naših 10! Usledili su penali, a tu smo se bolje snašli, odbranili dva i pobedili sa 4-3! Pobede sa penala računaju se kao nerešeni rezultat, ali zadovoljni smo i time! Sledeći put kad braća Gunnarsen dođu, nadamo se da ćemo voditi duel i uživo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/FIFA 19

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Igrali smo fudbal protiv Marcusa i Martinusa i pobedili smo… Jedva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.