Pogledajte pobednički nastup Holandije u finalu Evrovizije!

Duncan Laurence je još od dana kada je objavio svoju pesmu “Arcade” za Evroviziju postao glavni favorit i osvojio srca javnosti emocijom koju u pesmi prenosi, a ta emocija bila je dovoljno jaka i sinoć na velikoj sceni kada je Duncanov nastup odneo pobedu! Naš video dana upravo je njegov nastup o kom se danas neprestano priča.

“Slomljeno srce je sve što mi je ostalo, i dalje popravljam sve pukotine, izgubio sam par delova dok sam ga nosio kući” započinje Duncan slikovito opis svoje patnje nakon izgubljene ljubavi. Na bini je mrak i javlja se grmljavina, a u refrenu se ori njegova ogorčenost zbog gubitka kao himna! Ovaj gubitak koji je inspirisao Duncana da napiše pesmu mu je zapravo doneo veliki dobitak, a kako se vama dopada ova balada i da li ste vi imali drugog favorita?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neizvesno, ali se pobednik znao: Holandija je pobednik ovogodišnje Evrovizije, naša Nevena Božović na 17. mestu!

2 thoughts on “Pogledajte pobednički nastup Holandije u finalu Evrovizije!

  1. Prelepe pesma!Uvek placem kad je čujem!Bravo za Holandiju!Moj favorit je bila Švajcarska i Luca Hanni sa pesmom She got me!Bravo za obojicu!!!❤️🇨🇭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.