Slatka čestitka od MM: Lisa i Lena proslavile 17. rođendan!

Lisa i Lena za kratko vreme postale su najveće ženske Instagram zvezde u Nemačkoj, a kao što vidimo, njihova popularnost je velika i u našem regionu. Devojke su u ponedeljak proslavile svoj 17. rođendane a bile su prosto obasute ljubavlju fandoma, pa su objavljivale njihove čestitke na svom storyju.

LeLi su objavile kolaže fotki na kojima ih vidimo kako drže torte sa po 17 svećica, a u komentaru su napisale, “17. Hvala svima na rođendanskim željama. Čule smo da je pubertet sad završen. Uživamo u danu sa porodicom i prijateljima.”

Devojkama su čestitali i njihovi veliki drugari Marcus i Martinus koji su napisali, “Srećan rođendan devojke! Vi ste najbolje, vidimo se uskoro.” Mediji u Nemačkoj posvetili su dosta pažnje devojkama podsećajući na njihove uspehe, a a dodajući i da su samo dva Nemca popularnija od njih, i to fudbaleri Mesut Ozil koji ima 20 miliona pratilaca na Instagramu kao i Toni Kroos sa 21 milion, dok su LeLi na 15 miliona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.