Zagrljaj sa Katy Perry: Novi spot Taylor Swift je LGBT himna!

Čitav mesec jun obeležen je kao LGBTQ+ mesec, a brojne kompanije i slavne zvezde trude se da ga iskoriste na što bolji kako bi dokazali da podržavaju ovu manjinsku zajednicu. Taylor Swift se prethodnih meseci baš trudi da dokaže svoju privrženost a njen spot za “Need To Calm Down” od prve do poslednje sekunde posvećen je tome.

Tay je za video angažovala tonu zvezda, među kojima su gotovo isključivo lezbejke, gejevi i transvestiti, dok sa druge strane ona sve koji ne podržavaju ove zajednice predstavlja kao bezube, priglupe ljude i ismeva ih tokom čitavog videa.

Među zvezda su recimo Ellen DeGeneres, glumac Ryan Reynolds ali i Katy Perry, što naravno izaziva najviše pažnje! Na sreću, devojke se ne ljube već svoj susret završavaju zagrljajem, pošto bi poljubac bio smatran kao neiskreno ulizivanje gej populaciji jer obe devojke isključivo zanimaju momci.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Boginja: Swiftie iz Hrvatske u petak bio gost Taylor Swift na preslušavanju albuma "Reputation"!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.