Billie Eilish: Muka mi je od pohvala!

Kad god se neka zvezda pojavi na sceni, odmah se za nju prikače razni ljudi kao pijavice, pokušavajući da to što bolje iskoriste. Isto sad doživljava i Billie Eilish koja je postala izuzetno tražena u poslednjih nekoliko meseci, ali ističe da je stalno pisanje o tome kako je ona nova pop ikona nešto što je baš iritira!

“Zahvalna sam za svu ljubav, ali iskreno prestala sam da obraćam pažnju na to, priča Billie za Vogue Australia. “Sećam se kad su počeli da me nazivaju novim licem pop mzike, to me je baš nerviralo.” Koliko je brutalno iskrena, ona je potvrdila nedavno u jednom intervjuu za radio stanicu 2Day FM otkrivši da joj se ne sviđa ni to što joj razne kompanije sad šalju poklone.

“Dobijem tipa 12 pari cipela svake nedelje. Veliki broj njih su baš ružne. Iskreno, pola je sjajno i sviđa mi se, ali polovina je užas.” Za Billie je najvažnije da je slava ne opije i da nastavi da vredno radi, kako ne bi doživela sudbinu recimo Lorde koja je takođe pre nekoliko godina dizana u nebesa, da bi danas i najava njenog novog albuma prošla skroz nezapaženo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Da li je ovo Justin? Billie Eilish doživela šok gostujući kod Ellen! (video)

2 thoughts on “Billie Eilish: Muka mi je od pohvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.