Lisa i Lena planiraju povratak na Jadran za 18. rođendane!

Ove godine čak dva para slavnih blizanaca koje volite slave 18. rođendane, a sem Marcusa i Martinusa, to su i Lisa i Lena! Devojke su o tome govorile u intervjuu za Bunte.de a u odnosu na mnoge svoje vršnjake, one pokazuju neverovatan stepen zrelosti, pa kažu da žele da sve ostane u krugu porodice!

“Stvarno bismo volele da slavimo sa porodicom. Već razmišljamo o tome da to bude tokom našeg odmora”, ističu one. S obzirom da im je rođendan 17. juna, možda ga dočekaju negde na našem primorju, kao što su to već radile? Na dalje pitanje novinara, devojke ističu da im ne pada na pamet da prave divlje žurke. “Stvarno bismo volele slavlje u krugu porodice. Znači, u malom krugu. Hajde da vidimo da li će to uspeti.” Upitane direktno za planove, one kažu da bi volele da rođendan dočekaju u Italiji, negde na Jadranskom moru!

Na pitanje začuđenog novinara da li to znači da one neće zvati ni prijatelje poput Marcusa i Martinusa, one ističu, “Porodica je dar. Nas nikad neće biti sramota od naših roditelja. Takođe, neke stvari više volimo da radimo sa roditeljima nego sa prijateljima. Kad god imam priliku, ja vreme provodim sa njima. Upitane da li možda žele automobil za poklon kao većina njihove generacije, devojke kažu, “Mi samo želimo da radimo nešto sa porodicom, to je najveći dar. Nije loše dobiti kola, mnogo nam je važnije da smo zajedno.” Upitane direktno kakav bi auto želele, devojke ističu da nisu zainteresovane za superautomobile. Mi bismo htele karavan. “Nama se to dopada jer smo odrastale u takvom automobilu. On mora biti ekološki podoban. Trenutno i učimo vožnju. Položile smo teorije, ali još uvek nam nedostaje praktičan deo”, zaključuju one. Deluju nestvarno skromne, ali ne zaboravite da su se one povukle sa TikToka iako su bile najveće zvezde na ovoj platformi, dok na Instagramu odbijaju sve ponude za reklamiranje!

Pročitajte još  Polako odrastaju: Lisa i Lena kreću na časove vožnje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Lisa i Lena planiraju povratak na Jadran za 18. rođendane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.