Još uvek nesiguran u neke pesme: Liam Payne odlaže album, najpre objavljuje EP!

Album Liama Paynea jednostavno je čekao toliko dugo na svoje objavljivanje da su neke pesme u Liamovoj glavi već prošlost!

Izvođačima se već dešavalo da na svom albumu prave neprestane promene jer su ga previše odlagali, a isto se dešava i Liamu, jer je nedavno promenio život iz korena napustivši Cheryl – sada mu neke pesme koje je snimao dok je bio sa njom više nisu inspirativne! „Kao što znate, poslednjih par meseci bilo je velikih šansi za mene. Pogledao sam neke pesme na albumu koje mi sada deluju kao da su iz prošlog veka“ kaže Liam.

Liam će zato snimati za svoj album još malo, a dok ga ne završi za fandom je pripremio EP sa pesmama u koje je siguran! „U međuvremenu, EP je kolekcija pesama na koje sam stvarno ponosan i ne mogu da čekam više da ih čujete“ objavio je Liam, potvrdivši da će njegov EP izaći 24. avgusta što je jako brzo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako bi im stajalo? Ovako bi naše omiljene zvezde izgledale bez kose!

3 thoughts on “Još uvek nesiguran u neke pesme: Liam Payne odlaže album, najpre objavljuje EP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.