Jorgisti imaju novu akciju za svog idola: Dva minuta za Jorgea!

Zdravo Famozo! Ovoga puta nije moja akcija nego je akcija u kojoj sudjelujemo.svi Jorgisti koji smo osmislili u našoj grupi josrigstasa. Voljela bih da ovo OBJAVITE što prije da bi se pročulo.

Ovako:
2 minutes for Jorge: There is only 2 weeks for Gone Is The Night so let’s help Jorge with his views on YouTube! Please Read the instruction below. Let’s bring summer soul to 2 million views! Watch Summer Soul video clip every day until the 24th, Only 2 minutes for a day! Vamos “

2 minute za Jorgea: ima još samo 2 sedmice do Gone is the night tako da hajmo pomoći Jorgeu sa pregledima na Youtubu! Molim vas pročitajte uputstva dolje. Hajmo dovesti Summer soul do 2 miliona pogleda! Gledaj summer soul video svaki dan do 24., samo 2 minute na dan! Hajmo!

Super bi bilo da pomognete u ovome! Ne samo Jorgisti nego svi… Hvala vam lijepa jer nama ovo mnogo znači i ja isto pomognem svakom fandomu u ovakvim akcijama tako da bi mogli sada i vi nama Jorgistima pomoći!

LP LEONA
Hvala svima koji pomognu!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Jorgisti imaju novu akciju za svog idola: Dva minuta za Jorgea!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.