Liam Payne na pauzi: Susret s Directionerima u supermarketu! (FOTO)

1132467-46134I37710

Budući da trenutno živi u engleskom seocetu Vorplesdon, Payno je često viđena faca među rafovima lanca prodavnica Sainsbury’s u obližnjem, većem mestu!

Pevač One Directiona Liam Payne nedavno je proćaskao i fotografisao se s fanovima tokom obilaska velikog supermarketa u gradiću Nephil. Charlotte Lux, studentkinja lokalnog koledža Merrist Wood, porazgovarala je s 23-godišnjim pevačem, slikala se s njim, a fotku je kasnije postavila na Instagram. “Kad mi je prišao rekao je ‘ćao’ a ja sam mu se zahvalila na fotografisanju,” izjavila je ova 17-godišnjakinja za lokalni list. “Rekla sam mu da sam išla na njegove koncerte, a njegove reči su bile ‘ah, hvala ti, bejbi’. Bio je sam. Potom se slikao i s mojom drugaricom i otišao.”

JS84538981

Inače, studenti iz ovog koledža često naleću na Liama tokom njegovih redovnih dolazaka u Sainsbury’s, te svi odreda tvrde da je 1D superstar izuzetno prijatna osoba koja se uvek rado fotografiše s njima. Šta više, jednoj studentkinji je s osmehom na licu snimio božićnu poruku za njenog bratanca. Fotku koju vidite dole, a na kojoj je Liam u društvu svoje devojke Cheryl, snimio je takođe jedan od učenika koledža.

JS84050257

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music, Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne: Louis i ja smo se mrzeli u One Directionu!

One thought on “Liam Payne na pauzi: Susret s Directionerima u supermarketu! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.