Skroman momak: Niall Horan kupio kuću u svom rodnom gradu!

I sad kad je slavan Niall Horan nije se mnogo promenio pa i dalje najviše na svetu uživa kad se vrati kući u svoj gradić Mulingar. Ta ljubav je tolika da je sad tamo kupio i kuću i to po vrlo skromnoj ceni, barem za standarde slavnih.

Kako piše The Sunday Times, Niall je kupio kuću sa šest spavaćih soba i za nju je platio 485.000 evra. Niall je prošao fantastično jer je kuća stavljena u prodaju 2011. za 1.6 miliona evra ali kako nije bilo puno zainteresovanih, cena je praktično pala tri puta! Niall je tome dodao i veliku površinu zemlje koja okružuje kuću a gde se već nalaze poneki objekti, poput bazena. Kako je u Irskoj manje-više večito hladno, ne čudi što se voda u bazenu greje!

Kako se još navodi, kuća već ima ogradu koja će Nialla štititi od napadnih paparaca ali će definitivno morati da uloži još novca kako bi poboljšao bezbednost. Ova kuća inače se nalazi na samo osam kilometara od doma njegovih roditelja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta će se desiti pre? Liam Payne želi da po svaku cenu završi solo album pre nego što postane tata!

5 thoughts on “Skroman momak: Niall Horan kupio kuću u svom rodnom gradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.